2121210346 6958873102, 6940654062 Βέροιας 14, Ζεφύρι, Αθήνα nikostolioss@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
   
ΤΟΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ
Μοναστηριακά Τραπέζια Αθήνα Αττικής - Συντήρηση
& Επιδιόρθωση Επίπλων



Η επιχείρησή μας “ΤΟΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια με την κατασκευή μοναστηριακών τραπεζιών, προσφέροντάς σας μοναστηριακά τραπέζια που μπορούν να αναδείξουν την οικία ή το επαγγελματικό σας χώρο.

Παράλληλα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία του στην κατασκευή μοναστηριακών τραπεζιών, μπορεί να αναλάβει την επιδιόρθωση και την συντήρηση των παλαιών σας επίπλων παρέχοντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Στο σύγχρονο εργαστήριο μας, με αγάπη, μεράκι και πολύ φαντασία, δημιουργούμε μοναδικά μοναστηριακά τραπέζια τα οποία ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα αλλά και την απαράμιλλη αισθητική τους.
 
   
 

 


 

 
   
   
   
  ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ
  Χρησιμοποιώντας την καλύτερη ποιότητας ξυλείας όπως πεύκο σουηδικό, δρυ μασίφ, οξιά, καρυδιά, καστανιά, σιρόκο κ.α. μπορούμε να δημιουργήσουμε τα μοναστηριακά τραπέζια που επιθυμείτε για την τραπεζαρία, την βεράντα - μπαλκόνι σας καθώς και τραπεζάκια σαλονιού.

Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο και όλα τα σύγχρονα μηχανήματα, μπορούμε να δημιουργήσουμε το σχέδιο μοναστηριακού τραπεζιού που θα μας υποδείξετε και να το προσαρμόσουμε στις διαστάσεις που επιθυμείτε για τον χώρο σας.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο, δημιουργούμε και μπορούμε να σας προτείνουμε τα ιδανικά μοναστηριακά τραπέζια για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. 
 

 


 

 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι να δημιουργούμε και να σας προσφέρουμε μοναστηριακά τραπέζια που θα κοσμούς για χρόνια το χώρο σας και θα σας παρέχουν άνεση, λειτουργικότητα αλλά και θα αναδεικνύουν το χώρο σας.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να καταλήξουμε στο ιδανικό μοναστηριακό τραπέζι για τον χώρο σας. Μπορούμε να αναλάβουμε την δημιουργία μοναστηριακών τραπεζιών καθώς και την αποστολή τους στο χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Ελλάδα.