2121210346 6958873102, 6940654062 Βέροιας 14, Ζεφύρι, Αθήνα nikostolioss@gmail.com
Facebook
 
 
 
 
ΤΟΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ
Μοναστηριακά Τραπέζια Αθήνα Αττικής - Συντήρηση & Επιδιόρθωση Επίπλων Νέο Ψυχικό & Πειραιάς


Η επιχείρησή μας “ΤΟΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια με την κατασκευή μοναστηριακών τραπεζιών, προσφέροντάς σας μοναστηριακά τραπέζια που μπορούν να αναδείξουν την οικία ή το επαγγελματικό σας χώρο.

Με αγάπη και μεράκι, μπορούμε να κατασκευάσουμε κατόπιν παραγγελίας, μοναστηριακά τραπέζια σε συνδυασμό ξύλο και μέταλλο, στο σχέδιο και στις διαστάσεις που επιθυμείτε.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

Τα μοναστηριακά τραπέζια αποτελούν μια όμορφη και ξεχωριστή λύση για την τραπεζαρία αλλά και την βεράντα της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Προσδίδουν ένα κομψό και μοναδικό ύφος στο χώρο σας ενώ ξεχωρίζουν για την υψηλή αντοχή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

Μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε έπιπλο επιθυμείτε από μασίφ ξύλο, στο σχέδιο και στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και παρακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις, μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για το χώρο σας.

ΥΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Για όλες τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε ξυλεία υψηλής ποιότητας, ενώ σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε την ξυλεία που επιθυμείτε εσείς.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων. Δείτε εδώ μερικά εξ’ αυτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Μπορούμε να αναλάβουμε την δημιουργία του μοναστηριακού τραπεζιού που επιθυμείτε και μπορούμε να το αποστείλουμε άμεσα σε όλη την Ελλάδα.