6958873102 Βέροιας 14, Ζεφύρι nikostolioss@gmail.com
Facebook
 
 
 
 
ΤΟΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ
Μοναστηριακά Τραπέζια Ζεφύρι Αττικής - Συντήρηση & Επιδιόρθωση Επίπλων


Η επιχείρησή μας “ΤΟΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Ζεφύρι, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια με την κατασκευή μοναστηριακών τραπεζιών, προσφέροντάς σας μοναστηριακά τραπέζια που μπορούν να αναδείξουν την οικία ή το επαγγελματικό σας χώρο.

Παράλληλα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία του στην κατασκευή μοναστηριακών τραπεζιών, μπορεί να αναλάβει την επιδιόρθωση και την συντήρηση των παλαιών σας επίπλων παρέχοντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και παρακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις, μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για το χώρο σας.

ΥΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Για όλες τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε ξυλεία υψηλής ποιότητας, ενώ σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε την ξυλεία που επιθυμείτε εσείς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Μπορούμε να αναλάβουμε την δημιουργία του μοναστηριακού τραπεζιού που επιθυμείτε και μπορούμε να το αποστείλουμε άμεσα σε όλη την Ελλάδα.

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

Τα μοναστηριακά τραπέζια αποτελούν μια όμορφη και ξεχωριστή λύση για την τραπεζαρία αλλά και την βεράντα της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Προσδίδουν ένα κομψό και μοναδικό ύφος στο χώρο σας ενώ ξεχωρίζουν για την υψηλή αντοχή τους στο χρόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ